Valencia- Unicaja 147,5 (under) ; Balkanbet ✔️ ✔️ ✔️

Veceras se u Valensiji igra odlucujuci mec u finalnoj seriji, mec koji ce ne samo odrediti pobednika Eurocupa, vec i ucesnika Euroleague sledece sezone.

Cela ova serija se igra jako sporo, sa dosta pozicionih napada koji zahtevaju i po 24 sekunde ( 118 poseda u prvoj,  125 u drugoj ). U prvoj utakmi je palo 130 poena ( 68:62), dok je u drugoj bilo efikasnije sa 1.20 poena po napadu za ukupnih 150 poena na mecu. Uzimajuci u obzir da je ovo vec sesta utakmica izmedju ovih ekipa ove sezone, sumnjam da ce doci do nekih drugacijih taktichih nadmudrivanja od vec vidjenog. Igraci su vec dobro upoznati sa slabostima i vrlinama svih pojedinaca na terenu, tako da ce biti dosta lakse organizovati se i postaviti u odbrani nego li u napadu. Valensija ovde ima ociglednu prednost, pre svega i zbog domaceg terena.

Dobili smo informaciju da se veceras na parket vraca Antoine Diot. Francuski plejmejker je izostao sa parketa oko mesec i po dana, ali veceras se vraca i moci ce da pomogne svojim saigracima, sto ce svakako uneti svezinu u igri domacini  i doneti im potrebnu prednost. Kod gostiju, situacija nije bas najbolja. Musli vec duze vreme ne trenira sa ekipom zbog povrede zgloba i izvesno je da nece igrati ni veceras, dok je Nemanja Nedovic, mozda i najbitniji igrac Unicaje ove sezone zadobio povredu  od jakog udarca u drugoj utakmici, ali nema sumnje da ce on nastupiti veceras, ali pitanje je koliko je u mogucnosti da odigra bolje od te druge utakmice ( 1/8 iz igre, svega 5 poena) sa ovakvom povredom koju vuce.

Sve u svemu, odnos snaga je jasan, Valensija ostaje favorit, Unikaha je imala mozda sanse da je ukrala pobedu u prvoj utakmici, ali jednostavno nisu imali pravog lidera na parketu u poslednjoj cetvrtini. Gledajuci statisticke podatke, sve je ociglednije da ce ova utakmica ostati u underu.
Ocekuje se izmedju 125-130 poseda na utakmici, i u slucaju da bude superefikasna za 1,15 poena po posedu, pasce maksimalno 150 poena. Ali, sanse za to su veoma mali uzeci u obzir da je Unikaha na strani to uspela samo 1/11 utakmica na strani, isto kao Valensija kod kuce.


Ocekivani broj poseda: 128
Valencia 10/11 undera na 1.15/poena po posedu
Unicaja na strani 10/11 undera na 1.15/poena po posedu
Ocekivani broj poena na mecu : 130-145 poena

SRECNO!!!

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19