Barcelona- Maccabi Tel Aviv (Maccabi 75,5 under) ✔️

 Barcelona – Maccabi Tel Aviv


Maccabi veceras izalzi na megdan Barceloni, koja je takodje izgubila sve sanse za playoff, sa svega 10 zdravih igraca. Yogev Ohayon ce odsustvovati tri nedelje sa parketa zbog povrede skocnog zgloba koju je zadobio na utakmicu protiv Hapoel Holona u nedelju i tako se pridruzio Andrew Goudelocku, Quincy Milleru ni D.J. Seely-u, koji su takodje vec duze vreme van terena zbog povrede

Barsi se u roster vraca njihov startni centar Ante Tomic posle suspenzije koju je zaradio u proslom kolu. Dobra stvar za domacina je da ovo utakmicu ocekuju u nesto bolje raspolozenju nakon dve sjajne partije i pobede protiv Crvene zvezde (67:54) i Andorre ( 102:65)

Ovo je treca utakmica zaredom kod kuce i sve se cini i treca pobeda u nizu, ali kvote nisu dovoljno dobre za kladjenje. Nasa prognoza je da Maccabi nece prebaciti zadatu granicu od 75,5 poena, a Barsu ocekujemo negde izmedju 80-85. Takodje, predlazemo i da ulozite novac na domacina ukoliko dodje do dobrog starta Maccabija, jer ocekujemo rutisnku pobedu Barselone.

SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19