Baskonia-Zalgiris (2 ; 5,40) ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️

Baskonia ne moze da se kvalivikuje medju top 4 ekipe koje ce imati prednost domaceg terena, ali konacni ishod utakmice ce svakako imati uticaj na ostale ekipe i moguceg protivnika u play-off seriji.
Trener Zalgirisa izjavio je da i pored toga sto pobeda njegovom timu ne znaci nista, osim novcanog dobitka, dati sve od sebe da budu bolji protivnik veceras. Ali, od Jasikiviciusa se i ne ocekuje drugacija izjava. Ipak, sve cesce su vesti kako mi na kraju sezone trebalo da napusti trenutni klub i preuzme neki jaci, i zato verujemo da bi zeleo da se od Euroleague sa Zalgirisom oprosti pobedom.

Trenutno Baskonia ne igra bas najbolju kosarku i trenutki hendikep - 9,5 nam se cini visoko. Mnogo toga ce zavisiti od motivacije domacih veceras, ali svakako ne vidimo  prostora za opkladu na njih. Ovo ce biti klasicna prijateljska utakmica, u kojoj Baskonia moze sama da bira svoj protivnika u play-offu, zato sto ce Fener i PAO vec odigrati svoje utakmice pre njih. Da smo mi na mestu treneru Baskonie, izabrali bismo CSKA tj. 7. poziciju na tabeli, u slucaju poraza.

Dakle, nakon utakmica Fenrea i Panatanaikosa, ukoliko Baskoniji treba poraz za 7. mesto, probati dvojku!

Коментари

  1. SVAKA CAST MAJSTORI !!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Vam, pratite nas i dalje i ukoliko moze mala reklama na drustvenim mrezama bili bismo zahvalni. Vas ELGuru team!

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19