Danas jurimo kvotu 19,60 ✖️

S obzirom da su granice na evroligaskim utakmicama danas dobro postavljene, probacemo jedan ''ludi'' tiket.

Prvi par na tiketu bice Besiktas- Lyon 1

Prva utakmica u Lionu bila je prekinuta zbog upada navijaca na teren, i to se vidno unelo nervozu kod Francuza, koji su lek u finisu meca uspeli da preokrenu rezultat. U toj utakmici se igralo jako grubo, 40 prekrsaja i i cak pet zutih kartona dodejenih domacima. Nakon sam tri dana, Lion je otisao na gostovanje Bastiji, gde su vec u prvom poluvremenu navijaci domacih uleteli na teren i fizicki se obracunali sa nekim od igraca Liona. Ta utakmica je na kraju prekinuta i nije zavrsena. I danas, samo tri dana nakon jos jednog nemilog dogadjaja, ponovo imaju tesko gotovanje kod jako neprijateljski nastrojenih turskih navijaca. Besiktas je u poslednjih 22 meca izgubio samo jednom pred svojim navijacima, i to u kupi Turske protiv Fenera, dok je s druge strane, Lion samo 2 puta slavio na ''teskim'' gostovanjima . Jako dobra stvar za Turke je i da im minimalna pobeda od 1:0 donosi plasman u dalju rundu takmicenja. Smatramo da ce publika biti jako bitan faktor u ovom mecu, jer su sve karte rasprodate jos pre nekoliko dana. Ulog same utakmice je veoma veliki, sto navijaci znaju da osete i pruzaju prekopotrebnu podrsku. Tacno je da Besiktasu nedostaje nekoliko igraca, ali verujemo da ce svaki igrac na terenu pruziti 120% svojih mogucnosti i obezbediti svom timu novu pobedu pred svojim navijacima.

Drugi par je Manchester United ( domacin 0-2)

Nakon vrlo vazne pobede protiv Celsija, Mancester docekuje Anderleht u revans utakmici  gde ima vise nego povoljan rezultat sa gostovanja. Ne sumnjamo u pobedu Engleza, ali zaista nema potrebe da od prvog minuta krenu ofanzivno ka golu protivnika. Pre svega, bice im cilj da odbrane svoj gol, a Murinjo je svakako specijalista za to. Za vikend ih ocekuje veoma vazan mec u Premijer ligi, sto je jako bitno. U poslednjih 15 utakmica, Mancester je samo 4 puta postigao vise od 2 pogotka. Poznato je da gosti igraju sjajno u odbrani, cemu svedoci i statistika. Sve  u svemu, smatramo da je odbrana Anderlehta vise nego sposobna da zaustavi igrace Mancestera da postignu 3 ili vise pogotka, narocito ako ponovo u prvom planu ne bude bio Zlatan Ibrahimovic.

Treci par je PAO-Fenerbahce  142,5 under

Nakon neverovatnog preokreta u prvoj utakmici, PAO veceras mora da odigra znatno cvrsce u odbrani u na taj nacin pokusa da izjednaci seriju. Ocekujemo veoma slican mec prvom, sa jako puno pozicionih napada i dosta promasenih suteva, pre svega zbog agresivne odbrane koje forsiraju obe ekipe. Brojke su takodje nas faktor, po nasoj statistici, maksimalan broj poena na mecu bio mogao biti 144, ali zbog gore napomenutih razloga, igramo under na nesto nizoj granici.

I cetvrti par bice Zenit-Avtodor gost 83,5 over

Ne tako rezultatski bitan mec za goste, ali ako bismo pogledali medjusobne duele ovih ekipa, bice i vise nego jasno zasto tipujemo na ovo. Zenit je jako nadmocnija ekipa u reketu u odnosu na goste, tako da ocekujemo jednu utakmicu sa jako puno ispaljenih trojki, faktoru koji ove godine jako lezi gostima. Ne treba zaboraviti ni Minerata u reketu, koji ce sigurno isporuciti svojih 20+ poena. Ukoliko neko ima u ponudi, tipujemo i na broj postignutih trojki gostiju 7,5 +.

SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19