Danasnji triple ✖️

S obzirom da su danas granice dobro postavljene, saljemo Vam jedan triple koji nam se cini kao dobra opcija. Prvi je Ante Zizic -, jer ocekujemo smanjenu minutazu sa hrvatskog reprezentativca koji u poslednje vreme igra sve gore. U prvom mecu su na petici najvise koristili Moermana, pa to ocekujemo i veceras.

Drugi pik je Milko Bjelica 5,5 over, jer smatramo da je ovo prenuska granica za kosarkasa koji vec ima iskustva igranja u ovoj areni, igrao je ranije protiv Darusafake u dresu Efesa, stoga smo se odlucili za over poena. Dobice veceras makar 15-ak minuta, sto je vise nego dovoljno za njega. Tesko  koji centar moze ispratiti njegov prvi korak, pa se nadamo da ce veceras ostati bez promasenih zicera.

Treci par je Crvena zvezda 69,5 over. Veceras nas ocekuje poslenje kolo regularnog dela takmicenja Evrolige, kolo u kome ce pobednik izmedju Darusafake i Crvene zvezde kupiti poslednju kartu za nastavak play off serije.
 Iako je i Darusafaka poznata kao solidna odbrambena ekipa, ocekujemo da ceta Dejana Radonjica pruzi dobru partiju veceras i lagano prebaci zadatu granicu. Pritisak je skinut pobedom protiv Buducnosti, tako da u ovaj mec kosarkasi Zvezde ulaze rastereceno. Jasno je da je njima cilj ABA liga, a sa takvim pristupom, ocekujemo da proradi i sut sa linije 6.75. Granica je savsim dobra, a s obzirom da ocekujemo i takav kriterijum sudjenja u kome ce svaki kontak biti sankcionisan kao prekrsaj ( sto naravno vise odgovara domacinima ), logicno je da nas onda vise vuce na over. Zvezda ove godine ima jako dobre sutere u Evroligi, Simonovic ume pogoditi i preko dva igraca, Guduric takodje. Jos jedna stvar koja bi mogla ici u korist ovom tipu je i to sto ocekujemo povecanu minutazu za Milka Bjelicu, sto bi znatno ubrzao igru Crvene zvezde. Dok je Kuzmic na parketu, uglavnom se igraju pozicioni napadi, i sada dok nema Jovica, na kraju se trazi individalno resenje. S druge strane, dok se igra sa ''small ball'' varijantom, Zvezdi dosta brze kruzi lopta i otvara se mogucnost za lake poene.
Sve u svemu, ocekuje nas jako zanimljiv mec u kome ocekujemo jak otpor Crvene zvezde i nadamo se pobedi, ali s obzirom da je to tesko za ocekivati pored toga sto se unapred zna kakav ce biti kriterijum sudjenja, odlucili samo se za over poena gostujuce ekipe.

SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19