Darussafaka Dogus - Real Madrid ( 162,5 under) ✖️

Veceras se u Istanbulu u trecoj utakmici sastaju Darusafaka i Real Madrid, nakon sto je David Blat uspeo da izjednaci seriju i ponovo pokazao zasto je jedan od najboljih trenera danasnjice.

Ipak, nije sve u njegovim rukama. Kvalitet rostera, iskustvo, duzina klupe, sve je na strani gostiju . Vecerasnji mec nosi veliki ulog, mec u kome ce porazeni biti na granici ispadanja. Sigurno je da ce veceras biti zestoko na parketu, te nas ocekuje mec gde ce odlucivati svaki poen.

Real i ove godine ima puno iskusnih igraca u svom rosteru, Rudy, Reyes, Carroll, ali to vise nisu igraci koji mogu odigrati na nivou, recimo Serhia Ljulja. Ne sporimo da mogu da bljesnu u svakom trenutku, ali to su vec veterani, cija bi uloga polako trebalo da se smanjuje. Ove godine se odlicno pokazao Luka Doncic, ali je totalno zatajio napadacki u ovoj seriji ( 4 poena za 35 minuta). Real ne moze da se oslanja samo na tandem Ljulj-Ajon, potreban im je jos neki igrac koji ce postici 13+ poena. Neko ko bi to mogao biti veceras je Randolph, koji je imao probleme sa licnim greskama, ali to je igrac koji igra u kontinuitetu, i sigurno da je da ce biti jedan od vodecih igraca Reala veceras i kroz citavu seriju. Laso neobjasnjivo i dalje veruje Rudiju Fernandezu koji je polako poceo da se gubi u odbrani, pre svega zbog fizicke inferiornosti u odnosu na bekove Darusafake.

I jednom i drugom treneru je veceras potrebna znatno bolja odbrana. Ocekujemo i povecanu minutazu za Maciulisa i Tejlora, koji su odlicni defanzivci, pre svega u odbrani 1 na 1, sto je neophodo Spancima veceras. U utakmicama u Madridu igralo se jako sporo, svega 143 poseda, ali sa jako dobrim procentima. Jedni i drugi su gadjali podjednako dobro i za dva i za tri poena, sto smatramo da nece biti slucaj i veceras. Ocekujemo jos sporiji ritam nego u Madridu, uz naravno losije procente suta, pre svega je Blatova ekipa igra znatno bolju odbranu kod kuce, dok sa druge strane Real nije efikasan kao pred svojim navijacima . Uz sve ovo, ocekujemo i povecani broj izgubljenih lopti, sto ce dodatno usporiti ritam,

Da sumiramo, sa ocekivanih 140 poseda veceras, broj poena bi trebalo da bude izmedju 145-159, ali podsetimo, poslednji put kad su se ove dve ekipe sastale u Turskoj, bilo je svega 134 poseda. Rezultat je 1:1, tako da je nas pick za veceras 162,5 under.

Pokusacemo da pogodimo i tacan rezultat : 74:80

SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19