Fenerbahce-Barcelona (match preview) ✔️ ✔️ ✔️

Ovo je poslednja sansa za Fener da dodje do prednosti domaceg trena   play-off seriji, ali u ovom trenutku nije sve samo u njihovim rukama, jer ce u tome uspeti samo ukoliko i Baskonia i Panatahanaikos izgube svoje meceve veceras.

Barselona veceras nastupa bez Olesona, Renfroa, Doelmana, Faveranija, Ribasa i Lavala, i te rupe u rosteru ce popuniti mladi igraci, Stefan Peno i Young Rodion Kurucs.

Sto se tice Fenera, odsutan je samo Datome. Bogdanovic je igrai u Madridu, a za veceras se ocekuje povratak Kostasa Slukasa.

Brojke govore da bi utakmica trebalo ostati u underu (146,5), ali Fener kod kuce ima 11/14 overa na ovoj granici, i sumnjamo u neku dodatnu motivaciju oba tima na ovoj utakmici.  Fener je naravno sposoban da pobedi na bilo kom terenu u Evropi i tako da gubitak prednosti domaceg terena u doigravanju za njih ne bio bio preveliki problem. Barselona takodje moze uci u ovu utakmicu veoma opusteno i odirgati lagano u odbrani. Sve u svemu, brojke ukazuju na minus, ali zbog odsustva motivacije, zaobilazimo ovaj par, ali nadamo se da smo Vam bar malo olaksali.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19