Chalon - Strasbourg, mec odluke ✖️

Nakon cetiri veoma uzbudljivih medjusobnih duela u ovoj finalnoj seriji, veceras nas ocekuje utakmica nakon koje nema prilike za popravni, tacnije pobednik ce postati sampion Francuske!

Dakle, ulog je ogroman.Nema vise mesta za opustanje ili laganije igre u odbrani, ovde ce jednostavno svaki poen biti od presudnog znacaja! Kao sto smo i ranije pisali, smatramo da ce titulu prva Francuske odneti Strasbourg, iako u ovoj utakmici nemaju prednost domaceg terena. Krenimo redom, pocev od trenera Collet-a, reprezentativnog selektora Francuske. Sigurni smo da ovaj covek ima keca u rukavu, odigrao je toliko velikih meceva, tako da ce ovaj biti samo jos jedan u nizu. A sada da se osvrnemo i na rostere..Strasbourg je jednostavno kvalitetnija ekipa- A.J. Slaughter, Murphy, Walker, Howard, Travis, Sy uz sasvim solidne Francuze, cine. po nasem misljenju, ubedljivo najjaci tim u francuskoj, naravno uz Monaco, koji je vec zavrsio svoje takmicenje. Do sada se A.J. Slaughter pokazao kao neresiva enigma za trenera Choulet-a, momak koji je prerastao u vodju ove ekipe, sigurno ce ponovo biti glavna napadacka opcija. Treba napomenuti i mladog Ntilikina, koji se nametnuo u ovoj finalnoj seriji, mada postoje glasine da on veceras nece nastupiti zbog NBA drafta, mada nasi izvori tvrde suprotno. Erik Murphy, finski reprezentativac koji igra na poziciji krilnog centra, takodje moze biti vrlo vazan faktor veceras, pre svega zbog svoje prednostu u sutu sa distance. Njegova dobra partija moze biti i kljucna u ovom odlucujucem duelu, ukljucujuci i jednog od najboljih ortaka LeBrona Jamesa, tacnije Travisa. Rec je o Amerikancu koji trenutno brani boje Makedonije, takodje igra na poziciji krilnog centra, ali Collet cesto pokusava sa njim na trojci, pre svega zbog svoje pokretnosti, i tako sa visom petorkom ostvari prednost u odnosu na protivnika. Skok ce takodje biti jedan od faktora koji moze odluciti pobednika, i zato je jako bitno dobro zagraditi 218cm visokog Moustpahu, koji osim skoka, ni u jednom parametru ne moze parirati Murphy-u, koji se cesto koristi i na poziciji centra. Verujemo u Collet-a, verujemo da je dobro pripremio ovaj mec i da ce se pre pocetka Evropskog prvenstva u kosarci, okititi naslovom prvaka Francuske!


O ekipi Chalona necemo puno pricati, radi se o solidnoj ekipi, koja dosta toga bazira na odbrambenom pristupu, i sigurno ce tako i veceras pokusati da osujete protivnika. Treba napomenuti da niko od igraca nema iskustva igranja nekih vaznijih utakmica, Amerikanci u rosteru su, po nasem misljenju, za nijansu slabiji od Strasbourgove legije stranaca.



Sve u svemu, ocekuje nas uzbudljiv mec, kladionice daju odlicnu kvotu za pobedu gostiju, i mi smo se odlucili da to veceras iskoristimo! Za one koji ne zele mnogo da rizikuju, tu je opcija igranja sa hendikepom na Strasbourg, ali mi se time necemo zadovoljiti i ''gadjamo'' cistu dvojku!


Chalon-Strasbourg  2  (2,95  MaxBet)


SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19