CLE-GSW (226,5 under) ✖️

Zelimo da se dopunimo na danasnju analizu utakmice, pri kojoj i dalje ostajemo da treba probati veceras na domacica, ali kao sto smo rekli, upravo cemo predstaviti singl tj. gde smatramo da ima odstupanja.

Jedina sansa Clevelanda veceras je da zaigraju agresivno od prvog minuta, da brane svaki moguci posed, bukvalno poginu za svaku loptu i pokusaju da malo uspore ritam utakmice, koji smo gledali u prva dva medjusobna susreta u ovoj finalnoj seriji. Jedino u ovom slucaju CLE ima sanse da dodje do prve pobede. Statistika, takodje, pokazuje da CLE igra jako koncentrisanije i odgovornije kod kuce, npr. prosecan broj poseda na strani im je 207, dok je kod kuce ta cifra manja- 199.

GSW na strani, takodje, igraju bolju defanzivu nego li kod kuce (29-18 undera na strani). Nesto sto statistika mozda nece pokazati, vec nas subjektivni osecaj, to je da veceras necemo gledamo onako brz tempo utakmice kao u slucajevima kada je domacin bio Golden State, sto ce naravno uticati i na krajnji rezulat.

Statistika:

-Cleveland kod kuce : 199 poseda - 1,094 poena po posedu;
-Golden State na strani : 207 poseda- 1,058 poena po posedu;
-Ocekivani raspon poena : 215-226

S obzirom da postoje sumnje da je Irving zadobio povredu u poslednjem susretu, ali ce sigurno igrati, sigurnija varijanta nam je da ce na mecu pasti manje od 226,5 poena. Po nasoj statistici i proceni, granica je postavljena za 5-6 poena vise.

Dakle, za hrabrije i sa manjim ulogom 1&-, sa srednjim ulogom pobeda domacina, i sa jacim ulogom 226,5 under.

SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19