Crna Gora W - Rusija W

Nastavljamo sa zenskom kosarkom, ovog puta nakon pogotka i u mnogo boljem raspolozenju. Sada jurimo da jos jedan dan zavrsimo sa pozitivnim ucinkom.

Krenucemo od Rusije, mnogo toga je receno u porazu od Belgije, mada, ponekad dobro dodje ''ledini tus'', bas kao i Srbiji. Gubile su tokom cele utakmice, onda ipak uspele da se vrate nakon velikog zaostatka, izborilie i produzetak i onda kada su svi ocekivali pobedu, desilo se suprotno. Svakako treba napomenuti da su Ruskinje ocajne u odbrani, sto se i videlo u ove dve utakmice, narocito u zavrsnici. Takodje, ni u napadu nije nesto bolja situacija, narocito u reketu, gde su Maiga i Tikhonenko koje ce od 10 pokusaja ubaciti maksimum 2. Jedina svetla tacka je Prince, koja igra sama za sebe, poput Shveda u Himkiju. Jos jedna negativna stvar je svakako trener, koji rotira samo svega 5 igracica. Npr. u prosloj utakmici, Cherepanova i Musina igrale su svega 5 minuta, dok Levchenko nije ni ulazila u igru.

S druge strane, ovo ce Crnoj Gori verovatno biti posledni mec na prvenstvu ( izgubile su prve dve utakmice). Smatramo da su Crnogorke u mogucnosti da probiju losu odbranu Rusije, pre svega naturalizovana Robinson pod kosem koja ce imati ogromu prednost u odnosu na svoje cuvare. Plus, tu se dodaju Peranovic, Skerovic i Jovanovic, igracice koje mogu odigrati odlicnu utakmicu. Smaramo da Rusija nece ovde lako do pobede, narocitno ne dvocifrenom razlikom! Ocekujemo tesku borbu i dobro izdanje Crne Gore, i zato tipujemo da nece izgubiti preko 10 poena razlike!

Dakle, Crna Gora- Rusija (H1 10,5)


SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19