CZV- FMP double


Kosarkasi Crvene zvezde mts veceras docekuju ekipu FMP-a, najprijatnije iznenadjenje ovogodisnjeg playoff-a Mozzart Super lige, u prvoj utakmici finalne serije. Nas izbor je spao na na dva kosarkasa koja vam predlazemo da danas odigrate u overu :

1. Marko Guduric 8,5 over(Pinnbet)- U polufinalnoj seriji protiv ekipe Mega Leksa nije delovao bas najsjajnije, u kosgeterskom smislu. Ipak, ima zagarantovanih 20 minuta na parketu, odlican osecaj za asistenciju, sto je i pokazao upravo u toj polufinalnoj seriji. Danas ga ocekujemo u laganom overu, pre svega jer igra protiv svoje bivse ekipe i u tim utakmicama Guduric je izuzetno motivisan. U prvom mecu u regularnom delu sezone postigao je 8 poena, uz 26 minuta provedenih na parketu, dok je u drugom ubacio 15 uz dosta manju minutazu, svega 17 minuta. Marko Guduric je belezio sjajne partije protiv svog bivseg kluba i u regularnom delu ABA lige, ima odlican sut za tri poena, perfektan je u izvodjenju slobodnih bacanja, nadamo se da ce to demonstrirati i veceras. Ocekujemo laganu pobedu Zvezde a u tom scenariju bi Guduric trebalo da  dobije i koji minut vise. Sve u svemu, statisticki je skoro uvek u overu protiv FMP-a, deluje da ima dodatni motiv da se dokaze pred svojim bivsim saigracima i zato smatramo da ce veceras prebaciti zadatu granicu.

2. Dejan Davidovac 9,5 over(Pinnbet) - Odlaskom Boldena u Ameriku, Dejan Davidovac preuzima ulogu vodje tima, mada je to svakako bio u polufinalnoj seriji protiv Partizana. Od same zavrsnice ABA lige, Davidovac belezi sve bolje partije , narocito u Mozzart Super ligi. Istina je da je u obe utakmice u regularnom delu protiv Crvene zvezde  ostao u underu, ali veceras je situacija nesto drugacija. Filip Covic i Marko Ljubicic su zadobili povrede u drugoj utakmici sa Partizanom, igrace oni verovatno veceras, ali u slucaju smanjene minutaze, Dejan Davidovac je taj koji predvodi napade FMP-a, prenosi loptu na protivnicku polovinu i kod trenera Alimpijevica ima potpunu slobodu. Verujemo da ce i veceras uzeti puno suteva, gotovo na svakoj utakmici izvede barem dva slobodna bacanja, provodi gotovo celu utakmicu na parketu, i smatramo da ce veceras lagano prebaciti zadatu granicu. Dodatni motiv mu je protivnik tj. Crvena zvezda, ko zna, mozda ga ceka sudbina kao Boldena i verujemo da ce veceras upravo Davidovac biti glavna napadacka opcija FMP-a.





SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19