Danasnji double predlozi ✖️ ✔️

Danas se u okviru 1/8 finala evropskog prvenstva u kosarci za zene sastaju Srbija i Letonija. Po nasem misljenju, znatno povoljniji protivnik za nase devojke, kako uzmemo u obzir da su to mogle biti i Ruskinje.

Za danas smo pripremili dva predloga iz maxbet kladionice, koji se cine da imaju potencijalni value. Postoje i odredjena odstupanja na nekim mecevima, ali s obzirom da smo se juce uverili da se od zena svasta moze ocekivati ( uz naravno duzno postovanje damama), kao recimo slucaj sa Crnom Gorom, tokom cele utakmice igrale egal sa Rusijom, u 3/4 cak i povele 5 poena prednosti, da bi na kraju izgubile sa razlikom od 20 + i postigle svega pet poena u 4/4. Zbog toga necemo danas juriti singlove, vec napadamo ovaj double sa srednjim ulogom.


1. Sonja Petrovic 16,5 over- na pocetku moramo reci, Kevin Durant u zenskom obliku! Najbolja srpska kosarkasica je juce Sloveniji ubacila 23 poena za 34 minuta provedenih na parketu, uz sut 9/13 i 4/5 sa linije penala i neverovatan index korisnosti od cak 30! Devojka je bukvalno ostavila srce na teren, nekoliko puta cak i bila na ivici suza, ali na kraju sve izdrzala i pokazala koliko joj znaci nastup za reprezentaciju. Francuskoj je ubacila 18, a protiv selekcije Grcke nije ni nastupila. Svestan je selektor Karadzic koliko je Sonja bitna ovoj reprezentaciji, sigurno ce na parketu ponovo provesti 30+ minuta, a sto je jako bitno, ume dobro da se cuva licnih gresaka. Ocekujemo od Sonje jos jedan mec na vrhunskom nivou, narocito sada jer se igra eliminaciona faza. Nema sumnje da ce devojka ostaviti sve na terenu, tesko ko je moze cuvati u protivnickom taboru, i ukoliko ponovi polovinu prethodne utakmice protiv Slovenije, zavrsice lagano u overu!





2. Ana Dabovic 11,5 under- kakav trik kladionice za neupucene, i koliko smo primetili, jedino je u ponudi u maxbetu. MVP turnira 2015. godine, jedna od najboljih kosarkasica sveta, Ana Dabovic, i kada vidite mizernu granicu od 11,5, prvo sto cete pomisliti jeste da sto pre unovcite kiks kladionice i odigrate over. Ipak, postoji problem koji su videli samo oni koji su pratili ovo prvenstvo od pocetka. Ana Dabovic je u velikom problemu, odigrala je samo poslednju utakmicu protiv selekcije Slovenije, dobila 20 minuta, ali zbog Radocaj koja je vrlo rano zaradila tri licne greske, ubrzo i cetvrtu. Videlo se na terenu da Ana jedna dise, agilnost koja je krasila vise nije prisutna, jednostavno jer ova srpska kosarkasica nije na zadovoljavajucem fizickom nivou. Ubacila je svega 4 poena, uz sut 2/6, a treba napomenuti da su i ovih 4 poena bili bukvlano na ziceru. Verujemo da ce i veceras dobiti minute jer je njeno prisustvo jako vazno za ostale kosarkasice, ali smatramo da trenutno nije u stanju da postigne 12 ili vise poena, Uz Sonju Petrovic, glavna napadacka opcija bice i  Jelena Milovanovic, uz Skoricevu, Nevenu Jovanovic i Tamaru Radocaj. Dakle, smatramo da je ovo previsoka granica za MVP turnira 2015. godine.


SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19