Danasnji mix ✔️ ✔️ ✔️

Za danas cemo samo ukratko izbaciti predloge, jer su bookmakeri uglavnom odradili dobar posao:


1. Bojan Dubljevic 12,5 over - tipujemo da ce crnogorski internacionalac veceras prebaciti zadatu granicu bookmakera jer pre svega smatramo da ce biti glavna napadacka opcija veceras za ekipu Valencie. U provoj utakmici je takodje lagano prebacio ovu granicu, Real sa ovakvom koncepcijom igre vec dugo ima problema u cuvanju protivnickih centara, pa ocekujemo da ce svoju prednost u brzini, ledjnoj tehnici i sutem sa distance Dubljevic vesto koristiti. Uz sve to, uzima jako veliki broj suteva, i ne bi nas iznenadilo da crnogorski reprezentativac bude u overu i pre zavrsetka 3/4/




2. Finland - Ukraine 2- ocekuje nas 6. kolo evropskih kvalifikacija za SP u Rusiji u kome ce jedan od danasnjih utakmica odigrati Finska i Ukrajina. Finci su trenutno na petoj poziciji u svojoj grupi i jedno od vecih razocarenja ove godine. S druge strane, Ukrajinci su na trecoj poziciji i imaju 8 bodova dok su ispred njih Island (10) i neporazena Norveska (13) koji igraju medjusobno, pa se ovde pobeda gostiju namece kao imperativ! Probacemo da iskoristimo to sto su Finci izgubili gotovo sve sanse za plasman na SP, sto bi moglo znaciti i sansa za mladje igrace, dok su s druge strane Ukrajinci izuzetno motivisani i moraju ici na pobedu, sve ostalo bi bio veliki kiks za njih.



3. OLY-PAO 141,5 under  - poslednja utakmica grckog sampionata u kome se sastaju dobro poznati rivali, Olimpijakos i Panatinaikos. Ne treba trositi puno reci o njihom rivalstvu i atmosferi na tribinama. Kao sto smo vec vise puta imali prilike da vidimo, gotovo svaki njihov medjusobni duel zavrsava veoma niskim brojem poena, sa dosta borbe i pozicionih napada, Slobodna bacanja su na niskim procentima s obzirom da se radi o dva evropska velikana, sut za tri poena . Ocekujemo i veceras veliku borbu na parketu, bukvalno receno rat za svaku loptu i duge, pozicione napade. Veoma bitna utakmica za jedne i druge, odbrane ce voditi glavnu rec, pa je zato nas poslednji tip za danas under poena.


SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19