GSW-CLE game 5 ✔️ ✔️ ✔️

Veceras nas u okviru finala NBA lige ocekuje peti i verovatno poslednji mec ovesfinalne serije.

Ne znamo sta nas je vise iznenadilo u utakmici broj cetiri: da li 24 pogodjenih trojki Clevelanda ili 6/34 sut sa distance igraca iz startne petorke Golden State-a, ali jedno znamo sigurno, to se veceras nece ponoviti!

Golden State je vec bio u slicnoj situaciji i prosle godine, ali zbog preranog slavlja i potcenjivanja protivnika, desilo se sta se desilo. Green i Curry bili su daleko od svoje dotadasnje forme, sto se pokazalo kao nenadomestiv faktor. Ove godine imaju Kevina Duranta! Prilicno smo ubedjeni da ce ovi momci veceras odigrati na svom nivou i pokupiti NBA odlicja, i to rezultatom kojim smo prognozirali i pre pocetka ove finalne serije a to je 4:1 u korist GS-a.

Zasto je GSW blizi pobedi?

1. Prvo, jednostavno i najprostije receno-zato sto su bolja ekipa ( imaju vise karata u spilu)
2. Golden State ima drugu najbolju odbranu u ligu ( odmah iz San Antonia) i daleko su bolji u tom segmentu od svog vecerasnjeg protivnika
3. Odgovaraju pozitivno tj. pobedom na svaki poraz
4. Ne verujemo u cuda, ali cudo jeste pomoglo Cavsima da pobede u proslom mecu ( 49 poena u 1/4 i 86 poena do poluvremena-oboreni svi rekordi NBA finala ). Ipak, ponavljamo, tesko da ce se tako nesto ponoviti i veceras

Prognoza:

Golden State 124-108 Cleveland

Za veceras vam savetujemo da svoj novac ulozite na pobedu domacina sa hendikepom tj. -7,5, ocekujemo brzu reakciju GS-a i laganu pobedu. Tacno je da je nemoguce zatvoriti LeBrona i Irvinga, tako ce biti i veceras, ali treci napadacki motor u vidu Kevina Love-a svakako moze biti iskljucen, plus velika prednost i doprinos sa klupe bice dovoljno za ubedljivu pobedu GSW-a!


SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19