Khimki - CSKA ✔️ ✔️ ✔️

Treca utakmica finalne serije VTB lige odigrace se danas u Khimkiju, ujedno verovatno i poslednja.

Oba meca u Moskvi otisla su na 175+ poena. Nedostaci i generalno losa igra u odbrani kao da je ovogodisnji trend ekipe Khimkija kada igraju na strani, dok je situacija kod kuce potpuno drugacija. Takodje, jako je bitno napomenuti da i CSKA igra izuzetno agresivno u odbrani na strani i statistika govori da primaju manji broj poena kao gosti nego li kada igraju na svom parketu, i  ne samo to, vec su i najbolja gostujuca odbrana VTB lige!!!

Dusko Ivanovic nece moci da racuna na Todorovica, za koga je ocigledno sezona zavrsena ( nema potrebe rizikovati u ovakvoj situaciji ), dok su za CSKA odsutni Voroncevic i Kulagin.

Vraticemo se sada na seriju protiv Kubana, gde je CSKA lako odneo pobedu u prve dve utakmice na svom parketu, bez puno agresivnosti u odbrani, igrali su na kos vise, dok smo u trecoj utakmici u Krasnodaru gledali nesto totalno drugacije. Bukvalno su unistili Lokomotivu svojom odbranom, koja kao da nije ocekivala takav pristup moskovskog giganta. Tako nesto ocekujemo i veceras, to je  Itudisova filozofija igre. Prisetimo se da su se u Moskvi igrale cetvrtine sa po 60 + poena, ipak, danas, vrlo je moguce da necemo videti tako nesto, eventualno jednu.

Statistika kaze ovako :

Khimki 13-3 undera kod kuce,

CSKA 9-5 undera na strani

Dakle, nasa prognoza je 172,5 under, uz sta ocekujemo i pobedu gostiju.


SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19