Kratak osvrt na prethodne dve analize

Verujemo da su mnogi od vas gledali susret Nemaca i Kamerunaca i videli kako su zapravo Nemci primili gol, dok meč između Linfielda i La Fiorite retko ko je imao prilike da proprati direktno. Zato smo se odlučili da ukratko napišemo kako naše analize na kraju nisu bile prolazne.


Krenućemo sa Nemcima, utakmica u kojoj Kamerun bukvlano nije imao nijednu šansu da ugrozi gol protivnika. Nemci su napadali, Kamerun se branio, uglavnom ništa vredno pomena u prvom delu igre. Odmah na početku drugog poluvremena, Demirbay je doveo Namačku u vođstvo već u 48. minutu utakmice, da bi nedugo zatim Kamerunci dobili crveni karton, tačnije Mabouka nakon što je sudija pregledao snimak. Dakle, sve je izgledalo kao da će Nemci rutinski privesti meč kraju, tako je i bilo, jer su dva minuta nakon isklučenja poveli sa nedostižnih 2:0. Zatim se igralo kao na treningu, Nemci su čuvali loptu, verovatno probali da sačuvaju rezultat, i to im je dobro išlo do 78. minuta, kada je Kamerun nakon katasrtofalne greške ter Štegena došao do počasnog pogotka. Sasvim običan centaršut koji je golman Nemačke sproveo u mrežu. Naravno, dva minuta nakon toga Nemci su odmah postigli još jedan gol, ali to je bilo dovoljno da naš tiket ostane neprolazan.





Osvrnućemo se ukratko i na drugu utakmicu, u kojoj je Linfield promasio penal u 64. minuta, da bi desetak minuta nakon toga sudije poništile pogodak domaćinu. Na kraju gol u 89. minutu za minimalnih 1:0 za Linfield, ali ko zna sta bi se desilo da je ta lopta ušla u mrežu i da naravno kasnije nije poništen regularan pogodak. Gosti nisu uputili nijedan šut u okvir gola Carolla, što najbolje svedoče i statistički podaci.

Naravno, iskoristićemo priliku da se pohvalimo činjenicom da smo prvi objavili da je nekadašnji as Rome, Damiano Tomassi, član fudbalskog kluba La Fiorita, vest koju su tek pred kraj prvog poluvremena objavili svi portali.

Ipak, nastavljamo dalje, danas ćemo ponovo pisati o fudbalu zbog nedostatka košarkaških utakmica i nadamo se da će ovog puta                                                                 sreća biti naš saveznik!

Vaš ELGuru team !!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19