Naucite kako da zivite od kladionice

Ko smo zapravo mi i kako funkcionise nas rad? Evo pokusacemo ukratko da vam objasnimo.

S obzirom da smo relativno skoro poceli sa radom, za vrlo kratko vreme ostvarili smo neverovatne dobitke, tacnije, kako smo i  u ranijim postovima pisali, da ste svaku nasu analizu ispratili sa recimo 100e, do sada biste imali cifru od neverovatnih 2600e! ( dakle, dovoljno je da krenete sa, kako smo rekli, 100e, i svaka naredna uplata prebacuje se od ostvarenog dobitka). U svakom singlu koji smo objavili imali ste detaljne statisticke podatke, kolika su odstupanja kladionica, broj ocekivanih poena, hendikepa, analize rostera, trenera, sto se u analizama koje smo objavljivali pokazalo kao dobitno u preko 80 % slucaja! Ko nam ne veruje, moze da proveri nas dosadasnji rad u prethodnim postovima.

Dakle, mi se bavimo statistikom i procenom! Vrlo je tesko pogoditi 5 ili vise parova na tiketu, a to mozete da izracunate i sami ( podjimo od toga da za hendikep igre ili over/under imate 50 % sanse za pogodak, dodajte jos jedan, tu vec sansa pada na 25% i tako dalje...) Kladionice zive od toga, od ljudi koji jure bogatstvo preko noci. Mi smo kladjenje podigli na visi nivo, mi smo omogucili da vam kladionica postane dodatna zarada tj. dodatni posao. Objavljivacemo i po vise predloga i dalje, ali to se uvek igra sa manjim ulogom, kako smo vec i obavestili nase pretplatnike!

Jos jedno vazno obavestenje, "Gold member'' liste je popunjena, dok ce oni koji podele ovaj post na svojim profilima imati besplatne detaljne analize do kraja juna, zatim ce cena za prvi mesec biti svega 10e!!! Dobra stvar cele ove price sto mesecnu pretplatu mozete podeliti sa svojim prijateljima, tako i da ne osetite trosak, mada mi bismo to nazvali ulaganjem. Nakon toga, ukoliko ste zadovoljni i zelite da nastavimo sa saradnjom, obavesticemo vas putem maila o detaljima. Sto se tice reklame, potrebno je da podelite ovaj post na svom profili, pozovete svoje prijatelje da nam se pridruze, napravite screenshot  i posaljete nam na euroleagueguru@gmail.com

Nadamo se da verujete u nas rad, ponavljamo jos jednom, na nasem linku imate svaku analizu od pocetka rada. Ukoliko imate nekih pitanja, slobondno nam posaljite na nas mail, rado cemo odgovoriti, Nadamo se dobroj saradnji!

VAS ELGuru team

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19