Nemačka U21 - Španija U21 veliko finale

Utakmicom između "Crvene furije" i "Pancera" večeras će biti stavljena tačka na kontinentalni šampionat za mlade.


Za mnoge stručnjake ovo prvenstvo za igrače uzrasta do 21 godine bilo je najkvalitetnije u novijoj istoriji, a u borbi za trofej sastaće se ekipe koje su, uz Italijane, najviše pokazale. Upravo su "Azuri" u polufinalu poraženi od ekipe koja je za nas favorit u finalnom okršaju. Izabranici Alberta Seladesa od prvog meča na turniru sa  Makedonijom, kao i protiv Portugala, Srbije i Italije demonstrirali su raskošni talenat i dokazali su da u ovom trenutku igraju najkvalitetniji fudbal medju vršnjacima. 



Sa druge strane, i Nemci će u večerašnjem okršaju imati šta da traže, ali uprkos činjenici da su prema prognozama bookmakera bili prvi favoriti pre početka šampionata, večeras će prema našem mišljenju biti u podredjenom položaju. Verovatno bi situacija bila drugačija da je nemački sastav kompletan došao u Poljsku, ali je zbog Kupa Konfederacija deo ove generacije prekomandovan u seniorski sastav.

 Mi ćemo se večeras kladiti na Saula, Asensia, Delofeua, Beljerina i drugove. Hrabriji mogu probati pobedu "furije" iz prelaza, kao i sa više od jednim golom razlike.


Dakle, prognoze bi izgledale ovako :

1. Nemačka U21 - Španija U21   2    ( 1,95)  MaxBet
2. Nemačka U21 - Španija U21   2-2 ( 3,15) MaxBet
3. Nemačka U21 - Španija U21   H2  ( 3,50) MaxBet

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19