Nova revizija dosadasnjeg rada

S obzirom da smo ponovno ostvarili neverovatne pogotke u nizu, odlucili smo da jos jednom stavimo na papir nas dosadasnji rad.

Primera radi, da ste svaki nas post ispratili sa recimo 100e, do sada biste imali neverovatnih 2400e!!! Podsecamo, cilj naseg rada je da vas naucimo pametnom kladjenju, jer se niko nije obogatio preko noci, ali sa nama je to moguce za svega mesec dana!  Brojke kazu ovako, 23 pogodjenih parova, naspram 8 neuspesnih, od toga jedan neresen rezultat nakon cega je ekipa na koju smo tipovali dosla do pobede. U ovo ne ubrajamo NBA finale gde smo pogodili tacan rezultat serije (4:1 za GS). Obratite paznju i na seriju Venezia - Trentno, svaki naredni mec je ostao u underu( uz pobedu Venezie) i to po statistici koju smo objavili, dok su Guduric i Davidovac takodje vec u sledecoj utakmici zavrsili u laganom overu. Brojke ne lazu, a mi smo tu da ih predlozimo vama!

Nadamo se da smo pridobili vase poverenje, trudimo se da pomognemo koliko mozemo i da svako moguce odstupanje kladionica podelimo sa vama! Pratite nas i dalje i podelite link nase stranice na svojim drustvenim mrezama kako bismo mogli da nastavimo sa ostvarivanjem dobitka!!!

Hvala na poverenju!!!


VAS ELGuru team

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19