Revizija dosadasnjeg rada ( 14 pogodnjenih naspram 4 promaesnih)

Do sada smo objavili 18 singlova i svaki od njih po kvoti 1,90, izuzev dvojke na Zalgiris, kada smo njihovu pobedu naplatili po kvoti 5,40!!! Od tih 18 singlova, cak 14 su bili prolazni, uz jedan neresen rezultat, gde smo tipovali na PAO, koji smo racunali kao neprolazan( PAO je pobedio nakon produzetaka). Jucerasnji tiket je ''oborio'' za po pola poena, ali ponavljamo, kada god objavimo tiket, to su samo nasi predlozi. svaki singl analiziramo do detalje i na to savetujemo da ulozite Vas novac.

Krenuli smo sa radom od 30.03.2017. i da ste od tog trenutka ispratili svaki nas singl, ostvarili biste zaradu umnozenu za cak 14 puta!!! Ukoliko zelite, objavljivacemo predloge svakog dana, ali ponavljamo, nase strucne i detaljne analize su vezane jedino za singlove. Dakle, analize objavljujemo jedino kada dodje do nekog statistickog odstupanja tj. u situacijama u kojima vidimo takozvani ''value bet''.

U planu je da nastavimo sa pisanjem analiza i predloga, i prvih 10 pratilaca koji nas reklamiraju na svom Facebook, Twitter ili Instagram profilu, bice ubaceni u nas ''Gold member'' i dobijace analize svakog meseca.

Ukoliko imate neke primedbe, zalbe, pohvale ili predloge, pisite nam, rado cemo ih usvojiti!


VAS ELGuru team!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19