Russia - Mexico analiza utakmice ✔️ ✔️ ✔️

Stigli smo do poslednjeg kola grupe A, tacnije do utakmice koja ce direktno odluciti o drugom polufinalisti iz ove grupe. Meksikanci u znatno boljoj situaciji, jer bi cak i u slucaju neresenog rezultata prosli dalje, dok Rusima odgovara samo pobeda i sigurno je da ce dati 100% svojih mogucnosti kako ne bi izneverili svoje navijace.

Dakle, Rusima radi bilo kakva pobeda, pa cak i ona minimalna od 1:0, ali nase misljenje je da ce Meksikanci sigurno postici bar jedan gol. U proslom kolu, protiv Novog Zelanda, Meksikanci su dosli do pobede nakon preokreta, a ono sto je jako vazno je to da su u toj utakmici odmorili nosioce igre, sto implicira jasnu nameru trenera Meksika da odmori svoje najbitnije igrace pred ovaj odlucujuci mec sa Rusijom. Osvrnucemo se opet na Rusiju, bez udarca u okvir gola protiv Portugala je svakako zabrinjavajuca cinjenica. ali Portugal je fenomenalna defanzvna ekipa, pa im necemo previse zameriti. S druge strane, Meksiko je u tom polju znatno slabiji, sto govori i primljen gol od Novog Zelanda, mada su Novozelandjani promasili jos dve sjajne prilike za gol. Kljucno pitanje jeste hoce li Meksikanci od prvog minuta zaigrati svoj prepoznatljivi napadacki stil, ili ce braniti potreban rezultat za prolaz dalje. Na to, naravno,
nemamo odgovor, ali zato znamo da Rusi nemaju sta da izgube, i oni su ti koji bi morali da se otvore od samog starta utakmice. Ocekujemo konacno dobru partiju Smolova, jer on mora biti taj koji bi predvodio napad do eventualne pobede.



Sve u svemu, ocekujemo otvorenu utakmicu, gde ce Rusi napasti, ali ne i prvi stici do gola. Utakmica bi iz naseg ugla izgledala ovako : prvi gol postize Meksiko, odlaze na odmor sa prednoscu, da bi na kraju utakmice doslo do podele bodova. Dakle, napisacemo nekoliko predloga iz ove utakmice, uz osnovni GG po kvoti 1,75.



Prognoze:

1. Russia - Mexico  GG  (1,75 MaxBet)
2. Russia - Mexico X  ( 3,20 MaxBet)
3, Russia - Mexico 2-X (14,00 MaxBet)
4, Russia - Mexico tacan rezultat  2:2 ( 13,00 MaxBet)


                         SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19