Valencia - Real Madrid + pojacanje ✔️ ✔️ ✔️

Za danas odstupanja ima samo na mecu Valencia- Real Madrid, pa cemo podeliti sa vama analizu koju smo pripremili, i uz to, dodacemo i o predloga  za koja smatramo da imaju potencijalni ''value''.




1. Valencia - Real Madrid ( Real Madrid 81,5 under)- iznecemo nekoliko zanimljivih cinjenica koje idu u prilogu nasem tipu. Valencia je odigrala 22 utakmice kod kuce u 2017. godini ( u svim takmicenjima) i jedino protiv Fuenlabrade, Estudiantesa i Khimkija ( u Evrokupu) primila 82+ poena. U playoff-u su odigrali cetiri utakmice na svom parketu ( Barcelona i Baskonia)  i u proseku primali 67,7 poena ( maximum je bio 77 od Baskonie).  Plus, Real Madrid je nesto slabiji sto se tice efikasnosti kada ne igra pred svojom publikom. Treba napomenuti da Valencia igra na jednakom nivou sa Realom, sto govori i cinjenica da su napravili brejk, rezultat je 1:1. Smatramo da Madridjani nemaju prednost veceras, ali s obzirom da je tesko prognozirati konacnog pobednika, odlucili smo se da odigramo goste da nece prebaciti granicu od 81,5 poena. Valencia je odlicna defanzivna  ekipa, narocitno na svom parketu, i misljenja smo da je realna granica za goste na vecerasnjem mecu 75,5. Dakle, Real Madrid under poena!

2. Bojan Dubljevic - 13,5 over- necemo trositi puno reci oko ovog tipa, jednostavno Real Madrid tokom cele sezone ima puno problema sa protivnickim centrima. U proslom mecu je Bojan isao i na 20+, uz to od Ayona iznudio 3 licne greske za samo 20 minuta. Ocekujemo da i veceras bude glavna napadacka opcija Valensije, pre svega jer u svakom segmentu ima prednost u odnosu na visoke igrace Real Madrida. Uzima puno suteva, odlican je sa linije penala i sto je nesvakidasnje za centre, solidan je suter za tri poena. Zna Martinez gde ima najvecu prednost veceras i sigurno ce to probati da iskoristi.


3. Besiktas- Fenerbahce ( H1 3,5)- ovde smatramo da Fener nece tek tako okoncati finale turske lige, Da, tacno je da su lako izlazili na kraju protiv Darusafake i pobedjivali svaku utakmicu sa visokom razlikom, ali trenutno za protivnika imaju ekipu koja igra na vrhuncu svoje forme. Izbacili su Efes, predstavnika TOP 8 Evrolige, sto pokazuje o kakvoj ekipi se radi, a s druge strane pitanje je kada ce Fener podbaciti, makar jednu utakmicu. Ne mogu celu seriju odigrati na vrhunskom nivou, jednostavno i NBA ekipa bi imala poneki kiks, zato smatramo da Besiktas veceras moze cak i do pobede, ali smo se ipak odlucili za nesto sigurniju varijantu.


SRECNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19