Atlanta Dream - San Antonio Stars WNBA

Danas je na programu u 17:30h još jedna WNBA utakmica, tačnije duel između San Antonio Starsa i Indiana Dream.S  obzirom na statističke podatke koje imamo i prikladno vreme odigravanja utakmice, odlučili smo da obradujemo sve naše pratioce još jednom analizom.

                                               

San Antonio je jedan od najgorih napada u ligi ( ako ne i najgori) sa svega 0,83 poena po posedu kada igraju na strani, ali to je tim koji je jedino protiv prejakih rivala podbacio u odbrani ( Minesota, Los Angeles i Washington postizali su 0,96-0,97 poena po posedu, dok je Connecticut bio nešto bolji sa jednim poenom po posedu). Ipak, i te utakmice završile su u blagom overu. Jako važan podatak je taj da San Antonio igra utakmice na prosečno 6,3 poena ispod zadatih granica bookmaker-a.


Atlanta nema tako dobar napad kao gore navedeni timovi. Kod kuće postižu 0,9 poena po posedu, što je zadovoljavajuća brojka. Ipak, poslednjih nekoliko utakmica pokazuju da su malo ''dodali'' u napadu, pa zato nećemo preterivati sa ulogom. Ipak, mi očekujemo utakmicu sa sporijim tempom nego inače, jer kao što smo i ranije pisali, otkad detaljno pratimo statističke podatke vezane za košarku, u 90% slučajeva nakon 5 vezanih overa, undera, pokrivanja ili ne pokrivanja hendikepa, 6. utakmica donosi kontru. Mi se naravno ne oslanjamo samo na to, već i na ostale podatke i procenu, ali svakako treba napomenuti da ovde nema velikih odstupanja.

Dakle, naš predlog je under na 159,5 uz srednji ulog, kladionica Pinnbet.


SREĆNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19