Crvena zvezda - Radnički Niš

U superligaškoj premijeri za sezonu 2017/2018 vicešampion Srbije Crvena zvezda dočekuje na svom „Rajku Mitiću“ niški Radnički.



Crveno-beli su zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu Evrope sezonu počeli pre mesec dana, odigrali 4 zvanične utakmice, u kojima nisu doživeli poraz (2 pobede i 2 remija), pa su što se tehničko-taktičkog dela tiče u prednosti u odnosu na Nišlije, kojima će ovo biti prvi zvaničan meč u novoj sezoni.

Crvena zvezda je znatno pojačala tim u odnosu na prošlu sezonu, a verovatno će u nedelju debitovati 2 najnovija pojačanja Nemanja Radonjić i Milan Rodić. Naša pretpostavka je da će crveno-beli biti znatno motivisani i rastrčani kako bi svojim navijačima pokazali da najvernija publika ima čemu da se nada u okršaju njihovog voljenog kluba sa Spartom iz Praga u 3. kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zvezdin rival Radnički iz Niša tokom leta promenio je trenera, te je umesto Milana Rastavca na kormilo seo Austrijanac Peter Pakult. On je formaciju Radničkog transformisao u 4-2-3-1 iz 4-4-3, te je potrebno vremena da se igrači adaptiraju na taktičke zamisli novog šefa stručnog štaba.
Vezni red i napad su ostali manje-više i isti, ali je odbrana potpuno promenjena, te je na pripremnim mečevima bilo dosta oscilacija u poslednjoj liniji niškog kluba.


Naše mišljenje je da će na „Rajku Mitiću“ biti dosta golova, te savetujemo tip da Crvena zvezda postiže više od 2.5 gola na meču, a najveću kvotu trenutno daje Soccer 2.05.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19