Francuska U20 - Srbija U20

U jednom od derbija 1/4 finala Eurobasketa za košarkaše do 20 godina na Kritu sastaju se reprezentacije Srbije i Francuske – timovi koji su dosadašnjim partijama na prvenstvu pokazali da imaju kvalitet da dođu do pobedničkog postolja i okite se jednom od medalja. Reč je o timovima koji igraju modernu, brzu i fizički dosta zahtevnu košarku, sa mnogo napada i poseda.



Srbi su sinoć 1/8 finala zatrpali koš Ukrajine (98:63) i to bez jednog od lidera ove generacije Boriše Simanića i pokazali sav raskošni talenat koji ova ekipa poseduje. Francuzi su u grupnoj fazi pokazali visok nivo fizičke i atletske dominacije, ali su svako sporo vraćanje u odbranu protivnika kažnjavali munjevitim kontrama i završnicama uglavnom na obruču.



Naši analitičari složni su sa činjenicom da će margina od 147.5 koju su dale gotovo sve kladionice sigurno biti „probijena“ te tipujemo over. Srbija je u poslednja dva meča na prvenstvu protiv Španije i pomenute Ukrajine duboko probila ovu granicu, kao i Francuzi u osmini finala protiv Češke, tako da mislimo da će minimalni broj poena na ovom meču biti 150.


Srbija U20 – Francuska U20 (over 147.5) Meridian 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19