Liga Evrope, dubl

OLIMPIK DONJECK – PAOK



Ukrajinski sastav je novajlija u evropskim takmičenjima i za mnoge je velika nepoznanica. Glavna vrlina sastava iz Donjecka je kompaktna, disciplinovana i čvrsta odbrana, koja u prva 2 kola u ukrajinskom prvenstvu nije primila gol, ali ne može se pohvaliti kvalitetnim napadom, čak imaju i velikih poteškoća sa realizacijom.

Olimpiku u goste dolazi daleko poznatiji solunski PAOK, koji u ovom dvomeču nosi epitet favorita, ali koji takođe ima problema sa realizacijom u poslednje vreme. Uprkos svemu, Grci su po kvotama favoriti za trijumf i u Ukrajini, ali naše mišljenje je da će to biti minimalnim rezultatom, tako da savetujemo igru 0-2 gola.

 AEK LARNAKA – DINAMO MINSK

Na vrelom, sunčanom i toplom Kipru u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope domaći AEK iz Larnake ugostiće beloruski Dinamo iz Minska. Domaći tim je u prethodnom kolu savladao irski Kork Siti, pobedivši u oba meča minimalnim rezultatom, te je i u ovom dvomeču favorit za prolazak u poslednju rundu takmičenja.

Na Kipru je u ovo doba godine najteže igrati fudbal zbog nehumanih vremenskih uslova, te je pored prednosti u kvalitetu igračkog kadra, AEK u prednosti jer je navikao na klimu. Dinamo je do ove runde stigao eliminisavši NSI sa Farskih ostrva i makedonski Rabotnički, ali mislimo da je razlika u kvalitetu kiparskih i beloruskih timova na strani Kiprana, te predlažemo klađenje na pobedu AEK-a u ovom meču.

Najbolju kvotu za ovaj dubl daje kladionica Soccer:
Olimpik – PAOK 0-2 1.55
AEK L. – Dinamo M. 1 1.7
Uk. Kvota: 2.63

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19