Linfield - Celtic

Preostala utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona donosi nam meč između Linfielda i Celtica.

Bookmakeri smatraju Celtic za ogromnog favorita, i mi se donekle sa tim slažemo. Ipak, Celtic nije ista ekipa kada igra kod kuće i na strani. Verovatno su kladionice oduševljene pobedom od 9:0 protiv Shamrocka, ali na nas to nije ostavilo dubok trag. Linfield je u istom danu izgubio 1:4 od Heartsa. Pratimo utakmice Celtica već duže vreme, i ponavljamo, razlika u pristupu utakmici kod kuće i na strani je ogromna! Očekujemo njihov laganiji pristup večeras, naravno i pobedu, ali ne sa ogromnom razlikom.

Odbrana Linfielda je u domaćem šampionatu kapitulirala svega 24 puta u 38 odigranih utakmica! Slažemo se da su tu slabiji protivnici, ali ovaj podatak govori da se ipak radi o nešto ozbiljnijoj defanzivnoj ekipi. Plus, Linfield je već odigrao jedno kolo kvalifikacija, dok će Celticu ovo biti prva utakmica u Evropi ove sezone.

Sve u svemu, po našoj statistici i velikom iskustvu kada su u pitanju utakmice Celtica, mišljenja smo da bi osnovni hendikep trebalo da bude +1,5. Kladionice daju hendikep od +2,5, što ćemo mi svakako probati da iskoristimo!


Od domaćih kladionica, najbolja je ponuda u planetwin365 kladionici ( H1 3:0, 1,82).


SREĆNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19