Litvanija U20 - Srbija U20

Počinje prijateljski turnir u Turskoj za košarkaše uzrasta do 20 godina, u kome će se danas sastati Litvanija i Srbija. 



                                                                  

Litvanci su se odmah nakon završetka turnira u Francuskoj preselili u Tursku, kako bi se što bolje pripremili, ali nisu ostavili baš najbolji utisak. Izgubili su upravo od Francuza i Turaka, a smatramo da ih sličan scenario očekuje i danas u duelu sa Srbijom. Dobili su Letoniju i Crnu Goru, ali to svakako nisu reprezentacije sa kojima treba upoređivati snage. Najbolji igrač Tadas Sedekerskis propušta današnji meč, a za njega Litvanci teško da mogu pronaći adekvatnu zamenu. 

Sa druge strane, Srbija ima veoma jak tim, u kome su se kao najbolji do sada pokazali Stefan Peno, Vanja Marinković, Boriša Simanić i Glišić. Ekipa, koja bi slobodno možemo reći, igrala regionalnu ABA ligu na zadovoljavajućem nivou. Srbija je skoro kompletna, jedino nedostaje Stojanović, ali to je svakako igrač kome se može naći zamena. 

Po našem mišljenju, hendikep ovde nije lepo postavljen, možda su Litvanci zaslužili blagu ulogu favorita, ali ništa više od toga. Očekujemo veliku borbu, i nećemo preterivati sa ulogom jer je u pitanju prijateljski meč, ali smatramo da je Srbija čak i kvalitetniji protivnik, pa vam zato savetujemo da svoj novac stavite da Srbija neće izgubiti sa 6 ili više razlike. Za one malo hrabrije, preporučujemo i čistu dvojku po dosta dobroj kvoti.

Litvanija U20 - Srbija U20   (H2 +5,5)

  
SREĆNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19