Los Angeles - Indiana WNBA

S obzirom da ćemo sutra verovatno uzeti slobodan dan zbog nedostatka ponude, odlučili smo da objavimo još jednu analizu koja počinje kasno u noć, tačnije u 4:30h po našem vremenu.

Vraćamo se na WNBA gde smo do sada beležili izvanredne rezultate ( pre svega jer je dosta lakše prognozirati klubsku košarku od reprezentativnih, jer iza sebe imaju znatno više odigranih utakmica sa makar sličnim rosterima).


Utakmice između Los Angeles Sparksa i Indiane Fever uvek sa sobom nose pregršt zanimljivih momenata, pa je tako bilo i u prethodna dva njihova međusobna duela, u kojima su se pobednici smenjivali ( oba puta domaćin je bila Indiana, u prvom meču slavila sa 93:90, da bi u drugom LA odneo pobedu 73:84). Dakle, jedan over i jedan under. Pitate se, šta sada očekivati? Osvrnimo se na prvu utakmicu, u kojoj je palo čak 183 poena,  uz svega 152 poseda! Otkad mi vodimo detaljne analize i pratimo statistiku, ništa nalik ovome nismo videli! U drugoj utakmici je već sve došlo na svoje mesto, a nešto slično očekujemo i večeras ( broj poseda bio je 149, dakle skoro isto kao u prvoj utakmici, a viđeno je svega 157 poena).

Što se tiče samog tempa utakmice, očekujemo sličan broj poseda, a mi ćemo uzeti maksimalan mogući broj po našoj statistici i dodati efikasnost timova :

LA Sparks      0,94-1,06 poena po posedu
Indiana Fever 0,96-1,03 poena po posedu
Očekivani broj poena 145-159

Sve naše kladionice su već oborile granicu na 158,5 dok je u nekim čak i 157,5. Velika je verovatnoća da ćemo gledati utakmicu u kojoj broj postignutih poena neće premašiti te granice, ali mi ipak predlažemo opciju na minimalno povećanoj granici od 159,5 u kladionici planetwin365, koja tu opkladu vrednuje po kvoti 1,77.

LA Sparks - Indiana Fever    (159,5 under)  planetwin365


SREĆNO!!!


Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19