Portoriko U19 - Litvanija U19 uz pojačanje



Kako smo danas najavili, naišli smo na jedno odstupanje. Nećemo trošiti puno reči na sastave, već prelazimo odmah na suštinu. Kao što i naša tabela pokazuje, Portoriko je najsporija ekipa na prvenstvu. Ovo je tim koji igra jako dobro u odbrani i kako naši podaci govore, tim koji ima najgori napad. Pored toga, sumnjamo da će Litvanija forsirati svoje najbolje igrače večeras. Pre početka eliminacione faze, dosta bitnije je raditi na svojoj odbrani , što će  biti glavni adut Litvanije u narednim utakmicama. Po našoj statistici, očekujemo oko 160 poseda, i ako uz to dodamo brojke koje su u tabeli, ne vidimo kako ovde može pasti preko 145 poena.




  • Očekivani broj poena : 132-145
  •  Porto Riko U19 - Litvanija U19   (148,5 under) 
  • Prva kolona označava broj poseda po utakmici
  • Druga kolona označava broj datih poena po posedu
  • Treća kolona označava broj primljenih poena po posedu







Još jedna dopuna, ponovo za one hrabrije koji žele da jure veću kvotu, i ponovo odbojka, duel između Francuske i Sjedinjenih Američkih Država. 

Francuzi su ih već dobili kod kuće, 3:1, ali uz određene probleme. Međutim, uz podršku svojih navijača, uspeli su da ubedljivo slave. Sada im je potrebna samo pobeda. Francuska je jedan od favorita za osvajanje lige, poraz u prvoj utakmici bi im stvorio ogromne probleme, naročito jer je sledeći protivnik Srbija. U tim se vratio Earvin N'Gapeth, koji iako sada ulazi s klupe, znatno doprinosi u igri. S druge strane, Amerikanci bez četiri, možemo slobodno reći najboljih igrača, teško da mogu biti nezgodan protivnik. Sve u svemu, Francuzi su trenutno jako kvalitetniji tim i tipujemo na njihovu pobedu.


Francuska - SAD      1 ( 1,40)



SREĆNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19