Sjedinjene Američke Države Ž U19 - Rusija Ž U19

Šampionat sveta za košarkašice uzrasta do 19 godina polako se bliži kraju, jer nas večeras očekuje veliko finale, tačnije sudar titana kada su mlađe kategorije u pitanju a to su košarkaška sila Sjedinjene Američke Države sa jedne strane, i zlatna generacija Rusije sa druge.

Obe ekipe su do sada neporažene na prvenstvu, što je bilo i očekivano. O samim sastavima nećemo trošiti puno reči, jer sve več sve napisali o Rusiju u prošloj analizi. Jednostavno imaju dve košarkašice koje odskaču od svih, a što se tiče Vadeeve, svakako bila startna petica i u Americi. Devojka igra fenomenalno, na prošlom Evropskom prvenstvu već je zadužila odličje najbolje košarkašice, pa je i večeras očekujemo na vrhinskom nivou. Jedini problem mogu biti problemi sa faulovima, kao što je bio slučaj protiv Australije, kada je napravila tri prekršaja na samom startu utakmice. Tada već Rusija nije ista ekipa, jer i oslale košarkašice deluju nesigurno kada njihov vođa nije na parketu.

Sa druge strane, zanimljiv podatak je taj da Amerikanke nemaju vođu, što u ovakvim utakmicama može biti od suštinskog značaja. Treba uzeti u obzir i to da nijedna selekcija Sjedinjenih Američkih država ne deluje motivisano na bilo kom prvenstvu, izuzev olimpijskih igara. Jedinu prednost mogu imati u vidu fizičke snage, jer Ruskinjama talenta svakako ne manjka.

Sve u svemu, predlažemo igru da Rusija neće izgubiti preko postavljenog hendiekpa od 6,5, a onim hrabrijim igračima preporučujemo i čistu dvojku, po veoma dobroj kvoti.

Sjedinjene Američke Države Ž U19 - Rusija Ž U19   (H2 6,5)


SREĆNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19