Srbija U20 - Italija U20

U subotu na Kritu počinje prvenstvo "starog" kontinenta za košarkaše do 20 godina, a u narednih 9 dana 16 ekipa boriće se za titulu prvaka Evrope, a naš tim analitičara i stručnjaka trudiće se da svakog dana ulovi grešku bookmakera i svima omogući profit.

Prvog dana takmičenja kladionice su manje-više odradile dobar posao, a mi smo primetili jedino malo veće odstupanje na meču Srbija - Italija, koji se igra u subotu u 20:15.

Prema statističkim analizama do kojih je naš tim došao iz pripremnih utakmica, selekcija Italije igra jako sporu košarku, a prosečno postiže i prima oko 63 poena. Sa druge strane, srpski košarkaši su nešto efikasniji, postižu nešto više od 78, a primaju oko 74 poena, tako da smo izračunali da na ovom meču neće biti više od 140 koševa.
                                      
U Mozzartu je u osnovnoj ponudi ovaj meč bio na margini od 145.5, jako brzo je pao na 144.5, tako da što pre treba uložiti novac na under.

Naša preporuka je pokušati sa manjim ulogom, jer je prvi dan turnira, moguća su iznenađenja, tako da ne treba forsirati od starta. SREĆNO!


Srbija U20 - Italija U20 (145.5 under)

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19