Srbija - USA, tenis i košarka

Aktuelni osvajač Svetske lige večeras igra svoj prvi meč protiv Amerikanaca, koji izlaze na megdan Srbiji nakon svega 24 časa. Podsetimo, Francuzi su sinoć slavili nakon velike borbe sa 3:2, a već oslabljenoj reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država ovo može predstavljati ogroman problem.

Srbija je kompaktan tim, celina, ekipa koju sjajno predvodi bivši proslavljeni odbojkaški as Nikola Grbić. U timu je i Atanasijević, što znači da će Srbija biti kompletna. S druge strane, Ameri su odigrali odličan, ali veoma dug meč protiv Francuza, što implicira da će Srbi ući znatno svežiji i odmorniji u ovaj duel. 

Po našem  mišljenju, hendikep je mali. Ova utakmica je za SAD biti ili ne biti, tako da očekujemo smanjenu rotaciju, što znači još dodatnih minuta za već umorne nosioce igre. Srbiji je potrebna bilo koja pobeda za prolaz u narednu fazu. Upravo zbog toga, očekujemo drastičan pad u igri u nekom od setova, što će Srbija svakako iskoristiti i dobiti sa velikom razlikom. Čak i u slučaju da se igra u 5 setova, što je malo verovatno, velike su šanse da Srbija može pokriti postavljeni hendikep bookmakera.

Ipak, odlučili smo se da tipujemo na ''čistu'' pobedu Srbije, jer kladionice vrednuju njihovu pobedu po kvoti od 1,60, što je više nego dovoljno. Naravno, ko želi da pojača kvotu na svom tiketu, neka slobodno odigra H1 ( 5,5).



Dodaćemo i nekoliko predloga, koji nam se čine kao izgledni za danas. Počećemo sa tenisom, gde smo juče imali maksimalan učinak :

1. Rosol L. - Muller G.    2
2. Bemelmans R. - Medvedev D.  H1(2,5)
3. Johnson S. - Albot R.  1
4. Brengle M. - Kvitova P.  2
5. Garcia C. - Bogdan A.  1

Kvota :2,32



I treći će biti iz sveta košarke, tačnije Mali U19-USA U19 gde tipujemo da će reprezentacija Malija pokriti povećani hendikep od 56,5.

Utakmica u kojoj će Ameri sigurno slaviti velikom razlikom, ali sumnjamo da će to biti sa preko 50 + poena prednosti. Amerikanci su se već sastali sa ekipom sa afričkog kontinenta ( Angola) i pobedili 109-68. Da, tačno je da je Angola šampion afričkog kontinenta do 18 godina i čini se kao jača ekipa od Malija, ali ipak smatramo da SAD neće imati veliku motivaciju protiv današnjeg protivnika. Mali je posrnuo jedino protiv Kanade, gde su izgubili sa 91:42 . U toj utakmici sve je izgledalo loše po njih, šut nikako nije išao, ali su opet ubacili pristojnih 42 poena. Poraz od Japana u egal meču 76-73 , i od Španije 62-43 je više nego pristojan. Sve u svemu, tipujemo na momke sa afričkog kontineta da neće izgubiti sa više od 57 poena razlike.


SREĆNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19