Turska U20 - Island U20

U drugom kolu grupe B Eurobasketa za košarkaše do 20 godina sastaju se poražene ekipe u uvodnim mečevima. Turci su poraženi od Crne Gore posle produžetka 73:69, a Islanđani od Francuza 58:50.



Ono što je jasno na prvi pogled je da obe ekipe igraju na jako mali broj poena, naročito Islanđani, koji manjak napadačkog potencijala kompenzuju agresivnošću i borbenošću, te ova generacija na ukupno 7 ovosezonskih mečeva postiže prosečno jedva 62 poena, dok na poslednja 3 meča broj ubačenih koševa je oko 56.

Turci godinama unazad na prvenstvima mlađih kategorija spadaju u krug favorita za najviši plasman, tako je i ove sezone, pa je poraz od Crnogoraca sigurno upalio alarm u ekipi sa Bosfora. Poput Islanda, i turski tim ne može da se pohvali preteranom efikasnošću u poslednja 3 susreta, postižu prosečno 67 poena, a primaju još manje.


Sportska kladionica Mozzart je za ovaj meč stavila granicu od 135.5 poena, tako da je naš tim analitičara saglasan u konstataciji da na ovom meču treba probati sa jakim ulogom na under. Prema našim podacima na ovom meču pašće između 127 i 135 poena.

Turska U20 - Island U20 (under 135.5 Mozzart)

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19