Crvena zveda - Radnik

U 4. kolu Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u četvrtak 10. avgusta u 20 sati ekipi surduličkog Radnika u 4. kolu Superlige Srbije.



Crveno-beli ove sezone igraju fantastično. U kvalifikacijama za Ligu Evrope stigli su do poslednjeg kola, prethodno eliminisavši Florianu, Irtiš i Spartu iz Praga, a u prva 3 kola domaćeg prvenstva imaju maksimalan učinak od 3 pobede i to bez primljenog gola sa gol-razlikom 8:0. Trener Vladan Milojević odlično rotira igrače, svežina je uvek prisutna u startnoj postavi Zvezde, tako da sastav iz Ljutice Bogdana sa ulogom ogromnog favorita putuje na jug Srbije, dodatno motivisana jučerašnjim neuspehom „večitog“ rivala Partizana, koji je poražen od Voždovca sa 3:1.

Sa druge strane Surduličani su u prva 3 kola ostvarili 1 pobedu, 1 remi i 1 poraz. Remizirali su na Voždovcu u 1. kolu bez golova, savladali su Napredak u Kruševcu sa 2:1, dok su u jedinom meču na domaćem terenu ubedljivo poraženi od novosadske Vojvodine sa 4:0. Surdulički tim u poslednjih nekoliko sezona svakog leta pretrpi ogromne promene u igračkom kadru, neretko se smenjuju u treneri, tako da je u takvom sistemu teško napraviti kontinuitet uspešnih rezultata.

Mišljenja smo da će raspucana Crvena zveza večeras glatko doći do pobede i da će odbranu Radnika, koja je u prva 3 kola primila 6 pogodaka, naterati na kapitulaciju bar 3 puta, a izjava trenera Surduličana Sime Krunića da je „igra bitnija od rezultata“ dodatno pospešuje našu prognozu.


Kvote na igru „gost postiže 3 ili više golova“ variraju od 1.77 do 2.15, a Maxbet trenutno daje kvotu 2.15 na ovu igru.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19