CS Fola Esch - FK Ostersunds

Večeras nas očekuju revanš utakmice u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a nama se ponovo kao najinteresantniji za analiziranje izdvojio jedan meč, tačnije duel predstavnika Luksemburga i Švedske.

Što se tiče domaćih, naš tim je već imao prilike da odgleda njihove dosadašnje partije. Ukratko, po našem mišljenju, veoma jak i stabilan tim sa iskusnim defanzivcima Veldinom Muharemovićem i Čarpanom u zadnjoj liniji, zatim tu su Francuzi, jedan Marokanac, Belgijanac, Nemci i nekoliko igrača iz reprezentacije Luksemburga. Na putu do 3. kola kvalifikacija već su izbacili solidne ekipe, tačnije Inter Baku i Milsami, dok su prethodnih godinama ispadali od Aberdina i Geteburga, ali
svakako je stečeno potrebno iskustvo.



U prvoj utakmicu propustili su nekoliko izglednih šansi za gol, kasnije dobili i crveni karton, a evo i statistike :


Sa druge strane, šta dobro reći o Ostersundu? Pre dve godine igrali su drugu švedsku ligu! U minuloj sezoni, zauzeli su 8. mesto uz svega 12 pobeda od 30 odigranih utakmica i primili 46 golova. Ove sezone, trenutno su na 5. poziciji sa 7 pobeda od 17 odigranih utakmica, uz 21 primljen gol, od toga na samo četiri utakmice nisu primili gol. U timu je i dalje puno igrača koji su igrali i drugu ligu, što s jedne strane može biti dobro, ali svakako ne za evropska takmičenja.

Naša prognoza je da će domaćin postići dva ili više pogotka po fenomenalnoj kvoti od 3,20!!! Kao nešto sigurniju opciju predlažemo 1+ na domaćina, ali mi se time ipak nećemo zadovoljiti i juričemo smelo krupnu divljač!

SREĆNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19