Facebook nam je ugasio stranicu!!!

Ovim putem obaveštamo sve pratioce i čitaoce povodom jučerašnjeg nemilog i potpuno neočekivanog događaja.



U utorak u popodnevnim časovima bez bilo kakve prethodne najave i opomene Facebook nam je ugasio stranicu "Kosarkaske analize i predlozi".

U trenutku kada je naš analitički tim bio u neverovatnoj seriji pogodaka, kada je stranica imala vrtoglavi rast po broju pratioca i kada se broj zadovoljnih korisnika svakodnevno uvećavao, neko nas je prijavio da na Facebooku širimo kriminalne aktivnosti, što se kosi sa pravilima ove društvene mreže, pa je naša stranica postala "Unpublished".

Ne znamo da li se na ovaj podli i neljudski gest odlučila neka konkurentska stranica na Facebooku, neki zavidni pojedinac ili pak možda i neka od kladionica zbog fenomenalnog procenta uspešnosti u avgustu, zaista smo fascinirani dokle ljudski gnev i zavist mogu ići.

Činimo sve što je u našim mogućnostima da oživimo stranicu, mada nam iskustva korisnika sa istim i sličnim iskustvom ne garantuju da ćemo uspeti da je vratimo, jer je mnogo toga na Facebooku i dalje robotizovano.

Nastavljamo sa radom i dalje, ovaj udarac nas neće izbaciti iz koloseka, sa našim najbližim saradnicima nastavljamo saradnju putem e-maila. "Gold analiza" za danas je u pripremi, a svi zainteresovani korisnici mogu nas kontaktirati na mail euroleagueguru@gmail.com i na taj način nastave, produže ili započnu saradnju.


Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19