Izrael - Slovenija

Eurobasket groznica trese iz dana u dan sve jače, ekipe ulaze u završnu fazu priprema, te igraju neke od glavnih mečeva pred kontinentalni šampionat, a jednu od takvih provera imaće danas selekcije Izraela i Slovenije.



Reč je o reprezentacijama sličnog kvaliteta, mada smo mi mišljenja da su Slovenci kvalitetniji sastav. Iako je izraelska selekcija nekoliko godina na okupu, te da su predvođeni NBA zvezdom Omrijem Kaspijem i da gro ekipe čine igrači iz izraelskog šampionata, sastav slovenačke reprezentacije je sadržajniji.

Na poziciji organizatora igre imaju možda najboljeg igrača koji nije Amerikanac, a da nastupa u NBA ligi – Gorana Dragića. Reč je o multikvalitetnom beku koji može da iskreira poene i za sebe i za saigrače, a dopunjuje ga najtalentovaniji Evropljanin u ovom trenutku Luka Dončić. U reketu stabilnost donosi Entoni Rendolf, naturalizovani Amerikanac i krilni centar Real Madrida, koji je prošle sezone u Evropligi po mišljenju mnogih stručnjaka bio najbolji igrač na svojoj poziciji.

Tu su još Edo Murić, Jaka Blažič, Klemen Prepelič, a bitno oružje imaju i na klupi u vidu talentovanog stručnjaka Igora Kokoškova, koji gaji moderan i brz stil košarke, tako da će na Eurobasketu Slovenci biti jako interesantni za gledanje, a naš analitički tim ih svrstava u grupu „favorita iz senke“.

Sve u svemu, mislimo da će Slovenija danas savladati Izrael, a pad kvote sa 2.20 na 1.75 za samo nekoliko sati govori da je naše mišljenje ispravno i da su kladionice napravile previd sa startnom postavkom kvota i označavanjem favorita.


U Socceru i Mozzartu su trenutno kvote 1.80, tako da imate još sat vremena da skoknete do najbližeg uplatnog mesta i ispratite naš savet.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19