Košarka, dubl

Poljska – Rusija

U 3. kolu pripremnog turnira u nemačkom Hamburgu snage će odmeriti Rusi i Poljaci. U dosadašnjem toku turnira Rusi su zabeležili oba poraza od Nemačke i Rusije, dok su Poljaci na skoru 1:1, poraz od Srba, trijumf nad Nemcima.



Pažljivom analizom igre i rostera oba tima smatramo da su Rusi kvalitetniji i organizovaniji tim. Iako glavna vedeta ruske selekcije Aleksej Šved nije na nivou optimuma i ne igra sa punom minutažom, organizacija igre je na visokom nivou, protok lopte je veoma dobar, te se jako često dešava da jedan od igrača Rusa ostane usamljen na šutu za 3 poena, pa pogađaju trojke u visokim procentima.

Poljska reprezentacija živi od šuta,a to je posebno bilo izraženo na meču protiv Srbije. Na startu i u finišu meča šutirali su izvrsno, ali je šut kvarljiva sekvenca, tako da Poljaci mnogo osciliraju tokom 40 minuta.



I što se rostera tiče, Rusija je prema našem mišljenju u ogromnoj prednosti na svim pozicijama, pa smatramo da je kvota od 1.60 na pobedu “Zbornaje komande” value bet za danas.

Izrael – Turska

U nedelju će na turniru u Izraelu selekcije domaćina i Turske igrati meč za trofej. Oba tima prethodnih dana savladali su Sloveniju, te će u međusobnom duelu odlučiti pobednika.



Izraelci igraju zaista fantastično na ovim pripremama, čak i iznad naših očekivanja. Nakon dva startna poraza od Španaca na početku priprema, vezali su 6 pobeda, a redom su padali dva puta Rumunija, Finska, Rusija, Velika Britanija i Slovenija, te deluju izuzetno skladno, kompaktno i rešeno da na Eurobasketu iznenade širu košarkašku javnost.

Sa druge strane, brojni otkazi poremetili su reprezentaciju Turske, koja u većem delu priprema izgleda poprilično neubedljivo. Nakon 2 startna poraza od Finske i Italije, savladani su tesno Česi i Slovenci.

Prema našem mišljenju, Izraelci su mnogo organizovanija, iskusnija i uigranija selekcija, tako da je naš predlog pobeda na Izrael na kvoti od 1.60.

Poljska – Rusija 2 1.60
Izrael – Turska 1 1.60

Ukupna kvota: 2.56 (Maxbet)

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19