Kristal Palas - Hadersfild

Premijer liga! Konačno smo dočekali novu sezonu u Engleskoj, koja će, sudeći po sinoć odigranoj utakmici ( Arsenal-Lester 4:3) i količini novca koju su skoro svi klubovi uložili, biti jedna od najboljih sezona u istoriji fudbala!

Sinoć je na otvaranju Arsenal slavio protiv Lestera nakon preokreta pred svojim navijačima, a za nastavak prvog kola pripremili smo vam analizu utakmice u  kojoj naš tim analitičara vidi Kristal Palas kao pobednika! Počećemo od najbitnijeg pojačanja sa klupe, nekadašnji reprezentativac Holandije Frank de Bur preuzeo je trenersku palicu i za veoma kratko vreme implementirao napadački stil igre, što trenutnom sastavu Kristal Palasa i te kako odgovara. Kostur tima od prošle godine je sačuvan, napadački fenomenalni Zaha predvodiće ponovo vezni red uz srpskog reprezentativca Luku Milivojevića, velika pomoć očekuje se i od najnovije akvizicije kluba, tačnije Rubena Loftus-Čika. Kao najistureniji i ove godine biće Kristijan Benteke, od koga se mnogo očekuje ove sezone. Kako je i sam Frank de Bur najavio, srećan je zbog činjenice da debituje u Premijer ligi pred svojim navijačima, i jasno je da je pobeda u ovoj utakmici imperativ. Ovogodišnji cilj biće vrh tabele, za šta je neophodan dobar start, naročito u ovakvim utakmicama u kojima je protivnik glavni kandidat za ispadanje iz lige.


Sa druge strane, posvetićemo malo pažnje i Hadersfildu, kome će ovo biti debitantska sezona u Premijer ligi. Plasman su izborili nakon kvalifikacija, tačnije kao poslednju prepreku savladali su Riding nakon penala. Doveli su čak osam igrača ove godine, kako bi obezbedili opstanak u ligi, ali nama se to čini kao malo nemoguća misija. U timu bukvalno da nema igrača sa isustvom igranja neke od jačih liga, uglavnom su svi igrali po nižerazrednim ligama, a to će svakako biti veliki problem za trenera Davida Vagnera.

Sve u svemu, očekujemo sigurnu pobedu domaćina, smemo se usuditi i reći čak i sa hendikepom. Kako naš tim saznaje, upravo je kvota u skoro svim kladionicama porasla sa 1,75 na 1,85 što nas sigurno neće uplašiti, štaviše, zahvalićemo se bukmejkerima što se trude da nam dodatno napune džepove!

Kristal Palas - Hadersfild   1      1,85

SREĆNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19