Real Madrid - Mančester Junajted

U utorak uveče sve oči fudbalske javnosti i zaljubljenika u najvažniju sporednu na svetu biće uprte u Skoplje i stadion „Filip II“ gde će u okršaju za trofej Superkupa Evrope snage odmeriti dva možda i najveća svetska fudbalska giganta – Real Madrid i Mančester Junajted.



Kraj Vardara će koplja ukrstiti dva trenera koji su svoje timove dominantno vodili do trofeja u Ligi šampiona i Ligi Evrope, dva trenera čiji stil igre ne trpi primanje golova, dva trenera sa izvrsnom taktičkom disciplinom, dva rođena pobednika.

I u Zinedinu Zidanu i u Žozeu Murinju tinja samo jedna želja pred početak nove sezone – da trofejom u Superkupu Evrope na najbolji mogući način krenu u novosezonske izazove. Do tog cilja prvi će stići tim čiji trener usadi veću dozu motivacije i radne etike.

Mišljenja smo da će, iako je početak sezone, u Skoplju večeras „prštati“ za svaku loptu, te da će sudija na ovom meču imati dosta posla kako ne bi izgubio konce na ovom meču. A ako se uzme obzir da je glavni arbitar na ovom meču Đanluka Roki, kome nije problem da se lati džepa i kartona, očekujemo veliki broj javnih opomena. A kandidate za kartone imaju oba tima – Serhio Ramos, Kasemiro, Karvahal sa jedne, Felaini sa druge strane, nisu baš debelih nerava, tako da 
lako mogu pasti na provokaciju.


Maxbet je na igru ukupan broj žutih kartona stavio granicu 4.5 i kvotu 1.95 tako da je to naš najsigurniji tip za ovaj meč. Italijanski arbitar je na poslednjih 10 mečeva, 6 puta prelazio ovu granicu, tako da verujemo da će i večeras „napisati sličan scenario“.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19