Švajcarska U18 - Makedonija U18

U 12:45h počinje utakmica u grupi D u okviru Evrobasketa ( divizija B) za igrače uzrasta do 18 godina između selekcije Švajcarske i Makedonije.

Makedonija je ovo prvenstvo otvorila loše, izgubili si prvi meč od Danske. Makedonci u tom susretu zaista nisu imali dovoljno sreće, dok je Dancima polazilo sve za rukom, uzevši u obzir fenomenalni procenat šuta. Ipak, Makedonija je i pokazala karakter i nakon -15 na poluvremenu, u 3/4 čak i povela minimalnom prednošću, ali su Danci trojkama uspeli da obezbede sebi trijumf u poslednjoj četvrtini. Zadržaćemo se kod Makedonaca i prokomentarisati preostale njihove odigrane utakmice, u kojima su igrali zaista dobro. Izgubili su od Belgije , pobedili Irsku, a svakako treba uzeti u obzir da su Svajcarci pobedili Dansku sa svega 54:53 dok su ubedljivo izgubili od Estonije ( 94:55) koja i ne važi za nešto preteranu jaku selekciju.


Mišljenja smo da su ovoj utakmici šanse za trijumf podjednake, iako kladionice ne misle tako. Favorizuju Švajcarce koji prošle godine nisu igrali ni na jednom takmičenju za mlađe selekcije, uz to, srećno su savladali Dansku, i u svim tim utakmicama, najbolji igrači Švajcarske delovali su zaista pogubljeno, i kada se sve kockice sklope, danas smo uz Makedoniju! Hrabrijima savetujemo i dvojku, a naš tip biće nešto sigurniji ( H2 + 2,5).


SREĆNO!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Njukasl - Totenhem

Kristal Palas - Hadersfild

Rusija Ž U19 - Australija Ž U19